projet habitats

Bretagne

PLAN
Restructuring an apartment
CLIENT
Private
PROJECT MANAGER
Malabar architects

LOCALISATION
PARIS 03 [75]
BUDGET
Non-disclosed.
SURFACE area
38m² SHAB RDC +
5m² of mezzanine

STATUT
Delivered
YEAR
2017

 

The first space that was created was the living with an open kitchen.  These elements work themselves into a large open space with integrated seating and custom storage that create a dynamic and bring the eye towards the opening that are perched above.

 

The second space, that was narrow and pointed at the start was optimized to contain a bedroom, a bathroom, a separate WC, and storage spaces.The bathroom fits naturally into the center of the apartment.  An additional space is created in the mezzanine above and serves as an entrance to the sleeping area of the apartment.